kód: 8.80904629801E+12 GESS04 216

EyeCell Eye Contour Serum

25 514 HUF
Kiszerelés: 10 ml

Leírás

Az EyeCell EYE CONTOUR SERUM napi szemkörnyékápoló szérum, mely segít csökkenteni a mély ráncokat és a sötét karikákat, és lehúzza a szemkörnyéki duzzanatot. Legfontosabb összetevők: Palmitol-hexapeptid-12: jól felszívódó anyag, stimulálja a fibroblaszt sejtek növekedését, feszesít. Réz-tripeptid-1: ígéretes sebgyógyító ágens. Stimulálja a kollagénszintézist a bőr fibroblasztokban, fokozza a proteinek, glükozaminoglikánok és a DNS felhalmozódását a sebben. Acetil-hexapeptid-8: ránctalanító faktor, relaxálja az izmokat. Sötét karikák elleni komplex (NHS, chrysin, 2 palmitoyl peptidek): lehetővé teszi a szemkörnyéki érzékeny kötőszövetek anti-pigmentációs és restruktúráló kezelését. Gyulladásgátló hatása hozzájárul a vazodilatáció csökkentéséhez, mely vazodilatáció okozza a kapillárisokból történő vérszivárgást. Igen jelentősen csökkenti az infraorbitális karikák lilás elszíneződését. Növényi őssejt kivonatok: gyógyítják a bőr gyulladását, viszketését, antivírus és antiallergén hatással bírnak (hisztamin eltávolítás), antioxidánsok. 

Alkalmazás

Vigye fel a szemkörnyékre a szemkörnyék rollerrel történő kezelés előtt, masszírozza felszívódásig.

Hatás

Az ECS intenzív szérum növényi kultúra kivonatokat és EC peptideket tartalmaz. Az összetétel optimalizálja, illetve javítja a szemkörnyéki sötét karikákat, táskákat és ráncokat, a kombinált használatra szánt kímélő szemkörnyéki rollerrel együtt. Eltávolítja a mély ráncokat, sötét karikákat, feszesít, kiemeli a mélyen ülő szemeket.

Pro tip

Eye contour szérum

Napi használat

Mielőtt felvinné az ECS szérumot és megkezdené a rollerezést, finoman masszírozza a szemzugot és az orbitális csontokon. A szem alatti rollerezésnél ne gyakoroljon nyomást. Itt lassan és finoman dolgozzon. A szarkalábakon viszont kifejthet enyhe nyomást. A szemhéjon (a szemgolyók felett közvetlenül) nem rollerezünk. A masszázs és a rollerezés időtartama 3-5 perc mindkét oldalon.

Ajánljuk még:

Véleményem a termékről

Email címét az esetleges panaszkezelés miatti kapcsolatfelvétel miatt kérjük el, az oldalon nem jelenítjük meg. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk.