kód: 8.80920562487E+12 GPCJCS03 236

PCS Problem Control Serum

21 780 HUF
Kiszerelés: 30 ml

Leírás

A GENOSYS PCS PROBLEM CONTROL SERUM segíti a túlzott olaj és szébum képződésének szabályozását, melyek a pattanások kialakulását okozhatják zsíros és kombinált bőrön. Legfontosabb összetevők: Phaseolus radiatus kivonat, Betula platyphylla Japonica kéreg kivonat, Rumex crispus gyökér kivonat, Lactobacillus / tökfermentátum kivonat, Cink-PCA: gátolja a Propionibacterium acnes és a Staphylococcus epidermis szaporodását. Anti-szeborreás hatást fejt ki. Csökkenti a faggyútermelést, gátolja az 5-alfa-reduktázt. Salix nigra (fűzfa) kéreg kivonat: segít helyrehozni a pattanásokra hajlamos bőrben fellépő rendellenes deszkvamációs folyamatot. Hámlasztó hatású, elősegíti az elhalt bőrsejtek eltávolítását. Trehalóz: kaktuszban található, amely kiválóan rehidráló és vízkötő tulajdonságokkal rendelkezik, valamint antioxidáns hatást fejt ki. Allantoin: természetes nyugtató, irritációt csökkentő hatású és hatékony sejtosztódást élénkítő és gyógyító anyag, amely serkenti a helyes szövetképződést. Hidratál, javítja a bőrtextúrát. Phytolex SC: növeli a bőr kényelemérzetét, csökkenti az irritációt, gyulladást. Phaseolus radiatus kivonat, Betula platyphylla Japonica kéreg kivonat, Rumex crispus gyökér kivonat komplexe). Béta-glükán: erős gyulladásgátló szer és kiváló összetevő a bőrpír és az érzékeny bőr egyéb jeleinek csökkentésére.

Bőrtípus

Problémás bőrre, kevert és zsíros bőrre.

Alkalmazás

Gondosan tisztítsa meg a problémás területet, mely lehet a teljes arc, vagy csak lokális probléma, majd vigye fel a szérumot és finoman masszírozza be ujjai segítségével a teljes felszívódásig. Elővigyázatossági előírások: Külső használatra. Szembe, nyálkahártyára nem kerülhet. Gyermekektől elzárva tartandó. Hűvös helyen tárolandó. Ha irritáció lép fel, függessze fel használatát. Abnormális reakció esetén azonnal forduljon orvoshoz.

Hatás

Nem olajos, mindennapos használatra szolgáló szérum, mely szabályozza a faggyútermelést a kevert és zsíros bőrön. Peeling, dermaroller, lézer beavatkozás után, vagy mindennapi használatra a kezelések eredményességének fokozására.

Ajánljuk még:

Véleményem a termékről

Email címét az esetleges panaszkezelés miatti kapcsolatfelvétel miatt kérjük el, az oldalon nem jelenítjük meg. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk.