kód: 8.80920562484E+12 GSWJCS02 232

SWS Skin Whitening Serum

21 780 HUF
Kiszerelés: 30 ml

Leírás

A GENOSYS SWS SKIN WHITENING SERUM segít kiegyenlíteni a tónust, halványítani a pigmentfoltokat, ragyogást ad. Legfontosabb összetevők: Niacinamid: kiváló fehérítő összetevő, amely elősegíti az elszíneződések megszüntetését és a bőr egészséges tónusának élénkítését, a melanoszómáknak a melanocitákból a keratinocitákba történő átvitelének csökkentésével. Glycyrrhiza glabra (édesgyökér) gyökér kivonata: gátolja a pigmentálódást, megelőzi a tirozináz aktivitását. Megelőzi a tartós elszíneződést, fehérít és javít a bőrtónuson. Cnidium officinale gyökérkivonat: segíti a vérkeringést, kiváló pigmentációgátló hatással rendelkezik, mivel korlátozza a melanin termelését. Allantoin: természetes nyugtató, irritációt csökkentő hatású és hatékony sejtosztódást élénkítő és gyógyító anyag, amely serkenti a helyes szövetképződést. Hidratál, javítja a bőrtextúrát. Phytolex SC: növeli a bőr kényelemérzetét, csökkenti az irritációt, gyulladást. Phaseolus radiatus kivonat, Betula platyphylla Japonica kéreg kivonat, Rumex crispus gyökér kivonat komplexe), Béta-glükán: erős gyulladásgátló szer és kiváló összetevő a bőrpír és az érzékeny bőr egyéb jeleinek csökkentésére.

Alkalmazás

Vékonyan vigye fel az érintett területre, ütögesse be ujjaival. Elővigyázatossági előírások: Külső használatra. Szembe, nyálkahártyára nem kerülhet, ellenkező esetben hideg vízzel alaposan öblítse. Gyermekektől elzárva tartandó. Hűvös helyen tárolandó. Kipirosodás, duzzanat vagy irritáció esetén függessze fel használatát és forduljon orvoshoz.

Hatás

Nano liposzómás ENB-VCE hatóanyaggal segíti az arc hiperpigmentációjának kezelését, világosítja a bőrtónust.

Ajánljuk még:

Véleményem a termékről

Email címét az esetleges panaszkezelés miatti kapcsolatfelvétel miatt kérjük el, az oldalon nem jelenítjük meg. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk.