kód: 8.80931087125E+12 GEPM04 246

EyeCell Eye Peptide Gel Patch

25 150 HUF
Kiszerelés: 98 g (60 tapasz)

Leírás

Az EyeCell EYE PEPTIDE GEL PATCH nyugtatja és hidratálja az idősödő szemkörnyéket, vagy a kezelt szemkörnyéket. Segít javítani a szem alatti táskákat is.

Alkalmazás

Rollerezés után, távolítsa el a lezárt kupakot, és óvatosan tegye a bőrre a tapaszokat. Hatóidő 20-40 perc. Elővigyázatossági előírások: Csak külsőleg. Szembe és nyálkahártyára ne kerüljön. Ha bekövetkezik, hideg vízzel alaposan öblítse. Hűvös helyen tárolandó. Gyermekektől elzárva tartandó. Pirosság, duzzanat vagy irritáció esetén függessze fel használatát és forduljon orvoshoz.

Hatás

Nyugtatja és hidratálja a különböző beavatkozásokon átesett, vagy csak természetesen megöregedett bőrt. Javítja a szemkörnyéki problémák megjelenését. Kifejezetten dermarolleres kezeléshez kifejlesztve. Innovatív technológiával előállított tapaszok nyugtató és hidratáló hatással.

Pro tip

Peptide Gel korongok

Napi használat

A hatékonyabb kezelési hatás érdekében a tapaszokat felviheti a szem feletti részre is, a szemöldök környékére. Ha így használja fel, 1 kezeléshez 4 tapaszra lesz szüksége.

Összetevők

Lavandula Angustifolia (levendula) virág kivonat – nyugtatja a bőrt, hatékony a stresses bőr kezelésében. Mentha Piperita (borsmenta) levél livonat – hűt, frissíti a bőrt. Rosmarinus Officinalis (rozmaring) levél kivonat – fiatalító hatással bír. Chamomilla Recutita (kamilla) virág/levél kivonat – minimalizálja a bőr nedvességveszteségét. Glycyrrhiza glaba (édesgyökér) gyökér kivonat - Gátolja a pigmentációt, megelőzi a tirozináz aktivitást. Megelőzi a tartós elszíneződést és gyulladásgátló. Sesamum Inndicum (szezám) mag kivonat – antioxidáns. Sophora Angustifolia gyökér kivonat – gátolja a fertőzést. Scutellaria Baicalensis gyökér kivonat - Gyulladásgátló, antioxidáns, antimikrobiális, gombaölő, vírusölő és szabadgyök megkötő Allantoin – antiirritáns, bőrvédő hatás. Béta-glükán – oldható rost, a zab sejtfalában található. Régóta és biztonsággal használják, gyors, átmeneti megkönnyebbülést biztosít a viszkető, fájó, kisebb mértékben irritált bőrnek. Segíti a gyógyulást. Csökkenti a hegesedést Arbutin – Melanin gátló hatással fehéríti a bőrt. Drasztikusan csökkenti a pigmentációt, főleg a májfoltokat és szeplőket, az egyik legbiztonságosabb fehérítő anyag. Három fő hatása van: fehérít, gátolja az öregedést és UVB/UVC szűrő. Adenozin - fokozza a szövetek regenerációját és rekonstrukcióját. Gyulladásgátló.

Ajánljuk még:

Véleményem a termékről

Email címét az esetleges panaszkezelés miatti kapcsolatfelvétel miatt kérjük el, az oldalon nem jelenítjük meg. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk.