kód: 8.80918704771E+12 GCHR12 230

HR3 MATRIX CHT Hair Tonic

20 540 HUF
Kiszerelés: 70 ml
Egységár: 293  HUF / ml

Leírás

A HR³ MATRIX HAIR TONIC fejbőr tonik a hajhullás megelőzésére és a haj helyreállítására szolgál.  Sophora  japonica  rügykivonatot  tartalmaz,  amely  gátolja  az  5 α-reduktáz aktiválását. Legfontosabb összetevők: Sophora Japonica rügykivonat, Szalicilsav: eltávolítja a hámló sejteket és a faggyúmaradványokat, kitisztítja az eltömődött hajhagymákat. Csillapítja a fejbőrgyulladást és megelőzi a viszketést. Mentol: a hűsítő és a gyulladásgátló hatás enyhíti a fejbőr irritációját és bőrpírját, és friss érzetet adnak. Panthenol: B5-provitamin. Extra B-vitamint és a hidratálás ad a fejbőrnek, amely segíti a haj dúsulását és elősegítik a hajnövekedést. Aszkorbinsav: C-vitamin. Elősegíti a haj növekedését, erősebbé és egészségesebbé teszi a hajat, serkenti a kollagén növekedését és javítva a vérkeringést. Allantoin: az allantoin keratolitikus hatása a korpás hámlást oldja. Csillapítja a fejbőrt, a gyulladást. Coix Lacryma-Jobi Ma-yuen mag kivonata/Artemisia vulgaris kivonat/Acorus calamus gyökér kivonata/Camellia sinensis levél kivonata/Punica granatum gyümölcskivonat: ezek az extraktumok az immunrendszert és a vérkeringést élénkítik. Emellett csilapító, antioxidáns és antibakteriális hatást is kifejtenek.

Alkalmazás

Kis mennyiségben fújja a hajbőrre. Körkörös mozdulatokkal masszírozza be. Ne mossa ki, hagyja hatni min. 3-4 órát. Használja reggel és este. Elővigyázatossági előírások: Külső használatra. Szembe, nyálkahártyára nem kerülhet. Ellenkező esetben hideg vízzel öblítse. Gyermekektől elzárva tartandó. Ha irritáció lép fel, függessze fel használatát és forduljon orvosához.

Hatás

Gyulladásgátló, nyugtatja fejbőrt, antibakteriális, frissít. Gátolja az 5-alfa-reduktáz enzimet, mely a tesztoszteront DHT-vá alakítja és hajhullást okoz. Táplálja a hajmátrixot.

Napi használat

Lehetőség szerint hagyja a hajat természetes módon, magától megszáradni.

Ajánljuk még:

Véleményem a termékről

Email címét az esetleges panaszkezelés miatti kapcsolatfelvétel miatt kérjük el, az oldalon nem jelenítjük meg. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk.