0
0

HR3 MATRIX Hair Solution HOMECARE 1 doboz

  • Főoldal
  • HR3 MATRIX Hair Solution HOMECARE 1 doboz
kód: 8809518824038 GCHR10 1537

HR3 MATRIX Hair Solution HOMECARE

Szakembereinknél elérhető!
Kiszerelés: 1 doboz
Szakemberek
Leírás

Tartalma: HR³ MATRIX HAIR SOLUTIONα 8 egység/Hatóanyagbevitel növelő mikrotűk 1db/Fertőtlenítő üvegcse 1db/Tisztító kefe 1db. A HR³ MATRIX HAIR SOLUTIONα prémium fejbőr- és hajkezelő termék, mely a hajhullást okozó tényezők ellen veszi fel a harcot. Elősegíti az angiogenezis gyorsítását és gátolja a hajhullást okozó anyagokat. Legfontosabb összetevők: VEGF (vaszkuláris endoteliális növekedési faktor): angiogenezis + vaszkulogenezis + vazodilatációs hatással elősegíti a vérkeringést, ezáltal több oxigén és tápanyag szállítódik a hajhagymákhoz. HAIR RE³ GF komplex: az sh-polipeptid-7 (HGH), sh-oligopeptid-1 (EGF), sh-polipeptid-71 (VIP) komplexe indukálja az endoteliális sejtek proliferációját és az angiogenezist, valamint kiváljta a fejbőr ereinek vazodilatációját, növeli a hajszálak gyökeréhez szállított oxigén és tápanyagok mennyiségét. Réz-tripeptid-1: DHT gátlás, ECM aktiválás. Panthenol: B5-provitamin. Extra B-vitamint és a hidratálás ad a fejbőrnek, amely segíti a haj dúsulását és elősegítik a hajnövekedést. Serenoa serrulata (fűrészpáma) gyümölcskivonat: az 5α-reduktáz blokkolásával megakadályozza a tesztoszteron DHT hormonná alakulását. Brassica Oleracea Italica (brokkoli) kivonata: segíti a gyulladásos reakciók (szulforafán) elnyomását, és tápanyagokat, például B- és C-vitamint szállít a fejbőrbe. Biosaccharide Gum-4: barriert képez a fejbőrön, védőgátat alkot a légszennyezés és az UV sugarak ellen. Black Complex: kilenc fekete kivonat, védi a fejbőrt és a hajat az oxidatív stressztől, fokozza a vérkeringést.

 

Bőrtípus

Lorem ipsum dolor sit.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur, adipisicing elit. Ab libero aliquid quidem qui veritatis voluptatibus, magni dicta sed.

Lorem, ipsum dolor.

Lorem ipsum dolor sit, amet consectetur adipisicing elit. Odio quae consequatur commodi maxime, possimus ad ipsam omnis.

Lorem, ipsum.

Lorem ipsum dolor sit, amet consectetur adipisicing elit. Consequuntur ullam, illo officiis non et perspiciatis unde laboriosam nulla. Velit, debitis!

Pro tip

Prémium fejbőr- és hajkezelő termék, mely a hajhullást okozó tényezők ellen veszi fel a harcot. A mikrotűkkel ellátott speciális applikátor elősegíti a tápanyag bejuttatását a fejbőrbe, és segít megteremteni az egészséges fejbőrhöz szükséges környezetet.