kód: 8.80918704769E+12 GCHR16 229

HR3 MATRIX SHS Scalp & Hair Shampoo

22 840 HUF
Kiszerelés: 300 ml
Egységár: 76  HUF / ml

Leírás

A HR³ MATRIX SCALP & HAIR SHAMPOO tisztítja a fejbőrt, és tápanyagokat juttat a fejbőrbe és a hajba. Szabályozza a túlzott faggyútermelést, csillapítja a viszketést. Legfontosabb összetevők: Sophora Japonica rügykivonat, Pirocton-olamin: csökkenti a faggyútermelést és segít eltávolítani a korpát okozó gombás fertőzéseket. Panax ginseng gyökér kivonat: antiapoptotikus hatású és elősegíti a dermális papilla sejtek osztódását. Ezért a bőrön történő alkalmazás javítja a haj regenerációs képességét. Támogatja a hajnövekedést, stimulálja a fejbőr vérellátását. Acorus calamus gyökérkivonat: kiváló antibakteriális hatással rendelkezik, és elősegíti a vérkeringést. Ezenkívül megakadályozza a fejbőr öregedését az oxigén szabadgyökök blokkolásával. Panthenol: B5-provitamin. Extra B-vitamint és a hidratálás ad a fejbőrnek, amely segíti a haj dúsulását és elősegítik a hajnövekedést. Niacinamid: támogatja a hajnövekedést, stimulálja a fejbőr vérellátását. Továbbá csillapítja az irritációt, csökkenti a gyulladásos hajhullást. Biotin: H-vitamin. Növeli a hajszálak rugalmasságát, ezáltal megakadályozza és minimalizálja a hajszálak töredezését. Mentol: a hűsítő és a gyulladásgátló hatás enyhíti a fejbőr irritációját és bőrpírját, és friss érzetet adnak.

Alkalmazás

Kis mennyiséget emulgeáljon a tenyerében és vigye fel egyenletesen a hajra. Masszírozza legalább 3 percig. Alaposan öblítse tiszta vízzel. Elővigyázatossági előírások: Külső használatra. Szembe, nyálkahártyára nem kerülhet. Ellenkező esetben hideg vízzel öblítse. Gyermekektől elzárva tartandó. Ha irritáció lép fel, függessze fel használatát és forduljon azonnal orvosához.

Hatás

Védett és klinikailag igazolt hatású növényi formulával stimulálja és regenerálja a fejbőrt. Hatóanyagokkal és nedvességgel látja el a hajat, megelőzi a hajhullást, segíti a hajnövekedést.

Napi használat

Kezeléshez: Ha a klinikán vagy szalonban nem kivitelezhető a hajmosás, ez a lépés elhagyható. A peelingezést megkezdheti a száraz fejbőrön is.

Ajánljuk még:

Véleményem a termékről

Email címét az esetleges panaszkezelés miatti kapcsolatfelvétel miatt kérjük el, az oldalon nem jelenítjük meg. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk.