kód: 8.80920562488E+12 GBBJCC04 662

Intensive Blemish Balm Cream

17 190 HUF
Kiszerelés: 50 g
Egységár: 344  HUF / g

Leírás

A GENOSYS INTENSIVE BLEMISH BALM CREAM természetes fedőkrém, mely véd a káros környezeti tényezőktől. Elfedi a bőrpírt, a beavatkozások nyomait, természetes tónust ad. Legfontosabb összetevők: Titánium-dioxid: fényvédő, visszaveri az UV sugarakat még mielőtt azok károsíthatnák a bőrt. Adenozin: jól ismert ránctalanító összetevő, amely korrigálja a bőr öregedését azáltal, hogy aktiválja a bőrsejteket és elősegíti a kollagénszintézist. Fokozza a szövetek újjáépülését és regenerálását. Allantoin: természetes nyugtató, irritációt csökkentő hatású és hatékony sejtosztódást élénkítő és gyógyító anyag, amely serkenti a helyes szövetképződést. Hidratál, javítja a bőrtextúrát. Origanum vulgare (szurokfű) levélkivonat: kiváló antimikrobiális és gyulladáscsökkentő hatással segíti a különféle bőrbetegségek enyhítését, gazdag antioxidáns tartalma lassítja a sejtek és szövetek természetes degenerációját.

Alkalmazás

Használja minden nap arcon és nyakon, a napnak kitett területeken. Elővigyázatossági előírások: Külső használatra. Szembe, nyálkahártyára nem kerülhet, ellenkező esetben hideg vízzel alaposan öblítse. Gyermekektől elzárva tartandó. Hűvös helyen tárolandó. Kipirosodás, duzzanat vagy irritáció esetén függessze fel használatát és forduljon orvoshoz.

Ajánljuk még:

Véleményem a termékről

Email címét az esetleges panaszkezelés miatti kapcsolatfelvétel miatt kérjük el, az oldalon nem jelenítjük meg. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk.