kód: 8.80920562486E+12 234

Intensive Multi Functional Cream

19 490 HUF
Kiszerelés: 50 ml
Egységár: 390  HUF / ml

Leírás

A GENOSYS INTENSIVE MULTI FUNCTIONAL CREAM egyszerre ránctalanít, fehérít és hidratál. Kiegyenlíti a bőrtónust, kisimítja a ráncokat. Legfontosabb összetevők: Niacinamid: kiváló fehérítő összetevő, amely elősegíti az elszíneződések megszüntetését és a bőr egészséges tónusának élénkítését, a melanoszómáknak a melanocitákból a keratinocitákba történő átvitelének csökkentésével. Adenozin: jól ismert ránctalanító összetevő, amely korrigálja a bőr öregedését azáltal, hogy aktiválja a bőrsejteket és elősegíti a kollagénszintézist. Fokozza a szövetek újjáépülését és regenerálását. Fitoszfingozin: ceramid prekurzor, mely védő réteget képez a stratum corneum számára, védi a bőrt a nedvességvesztés ellen, és segíti a bőr homeosztázisának fenntartását. Erősíti a bőr szerkezetét, javítja a bőr feszességét azáltal, hogy gátolja a kollagénbontó enzim, az MMP-1 termelését. Allantoin: természetes nyugtató, irritációt csökkentő hatású és hatékony sejtosztódást élénkítő és gyógyító anyag, amely serkenti a helyes szövetképződést. Hidratál, javítja a bőrtextúrát. Phytolex SC: növeli a bőr kényelemérzetét, csökkenti az irritációt, gyulladást. Phaseolus radiatus kivonat, Betula platyphylla Japonica kéreg kivonat, Rumex crispus gyökér kivonat komplexe). Lactobacillus/tök fermentátum kivonat: fitokémiai anyagot tartalmaz, amelyek antioxidáns aktivitással bírnak, és erjesztés által védik a bőr sejtjeit az oxidatív károsodástól. Hámlaszt, simít és puhít. Ritkán okoz irritációt, mint más proteolitikus anyagok vagy a hagyományos enzimek.

Alkalmazás

Intenzív multifunkcionális krém. Antioxidáns, öregedésgátló, fehérítő. Az érintett területre vékony rétegben vigye fel és ujjal ütögesse be. Használja reggel és/vagy este. Elővigyázatossági előírások: Csak külső használatra. Szembe, nyálkahártyára nem kerülhet. Ha mégis bekövetkezik, alaposan öblítse hideg vízzel. Pirosság, duzzanat vagy irritáció esetén függessze fel használatát és forduljon orvoshoz. Gyermekek elöl elzárva tartandó. Száraz, hűvös helyen tárolja.

Ajánljuk még:

Véleményem a termékről

Email címét az esetleges panaszkezelés miatti kapcsolatfelvétel miatt kérjük el, az oldalon nem jelenítjük meg. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk.