kód: 8.8092056249E+12 GPCJCC03 238

Intensive Problem Control Cream

18 230 HUF
Kiszerelés: 50 g
Egységár: 365  HUF / g

Leírás

A GENOSYS INTENSIVE PROBLEM CONTROL CREAM visszaállítja a bőr helyes faggyútartalmát, megelőzi a pattanásokat, hidratál. Legfontosabb összetevők: Cink-PCA: gátolja a Propionibacterium acnes és a Staphylococcus epidermis szaporodását. Anti-szeborreás hatást fejt ki. Csökkenti a faggyútermelést, gátolja az 5-alfa-reduktázt. Trehalóz: kaktuszban található, amely kiválóan rehidratáló és vízkötő tulajdonságokkal rendelkezik, valamint antioxidáns hatást fejt ki. Panthenol: gyulladásgátló és nyugtatja az irritált bőrt. Betain: humektáns és csillapítja az irritációt. Természetes hidratáló faktorként kiváló hidratálást biztosít a bőrnek a glicerin alappal. Phytolex SC: növeli a bőr kényelemérzetét, csökkenti az irritációt, gyulladást. Phaseolus radiatus kivonat, Betula platyphylla Japonica kéreg kivonat, Rumex crispus gyökér kivonat komplexe). Béta-glükán: erős gyulladásgátló szer és kiváló összetevő a bőrpír és az érzékeny bőr egyéb jeleinek csökkentésére.

Bőrtípus

Problémás bőrre.

Alkalmazás

Alaposan tisztítsa meg a bőrt. A krémet használhatja helyileg vagy az egész arcra. Használhatja reggel és/vagy este. Elővigyázatossági előírások: Külső használatra. Szembe, nyálkahártyára nem kerülhet. Gyermekektől elzárva tartandó. Hűvös helyen tárolandó. Ha irritáció lép fel, függessze fel használatát. Abnormális reakció esetén azonnal forduljon orvosához.

Hatás

A PCC krém napi szinten alkalmazható nem zsíros termék, mely segíti a faggyútermelés szabályozását.

Ajánljuk még:

Véleményem a termékről

Email címét az esetleges panaszkezelés miatti kapcsolatfelvétel miatt kérjük el, az oldalon nem jelenítjük meg. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk.