kód: 90010100 GMSC02 362

Multi Sun Cream (SPF 40/PA++)

14 000 HUF
Kiszerelés: 40 g

Leírás

A GENOSYS MULTI SUN CREAM véd az UV A&B sugaraktól. A Centella asiatica kivonat és a Scutellaria baicalensis gyökérkivonat hűsítik a napsugaraktól irritált bőrt. Legfontosabb összetevők: Ttánium-dioxid: fényvédő, visszaveri az UV sugarakat még mielőtt azok károsíthatnák a bőrt. Növényi őssejtkivonatok: antivirális, antiallergén és antioxidáns hatást fejtenek ki. Segítenek a gyulladás és a viszketés gyógyításában. Centella asiatica kivonat: kiváló sebgyógyító és bőrregeneráló hatással kezeli a gyenge bőrt és erősíti a szöveteket. Támogatja a vérkeringést. Scutellaria baicalensis (csucsóka) gyökérkivonat: gyulladásgátló, antioxidáns, antimikrobiális, gombaölő, vírusölő és szabadgyök megkötő hatást fejt ki. Lactobacillus/szójatej fermentátum kivonat: proteint, lecitint, aminosavat, izoflavont és GABA-t tartalmaz, kiváló gyulladásgátló hatással bír. Palmitoyl-pentapeptid-4: javítja a fény okozta öregedést, egészségesebbé teszi a sejteket az UV-károkat követően.

Alkalmazás

Elővigyázatossági előírások: Csak külsőleg. Szembe és nyálkahártyába ne kerüljön, ellenkező esetben hideg vízzel alaposan öblítse. Ne használja szemkörnyéken. Gyermekektől elzárva tartandó. Hűvös, száraz helyen tárolandó. Irritáció, kipirosodás, duzzanat esetén hagyja abba használatát, és forduljon orvoshoz

Napi használat

Használja naponta arcra, nyakra és testre, ismételje felvitelét.

Ajánljuk még:

Véleményem a termékről

Email címét az esetleges panaszkezelés miatti kapcsolatfelvétel miatt kérjük el, az oldalon nem jelenítjük meg. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk.