kód: 90010045 GSBJCT01 309

Snow Booster (SBT)

18 400 HUF
Kiszerelés: 200 ml
Egységár: 92  HUF / ml

Leírás

A GENOSYS SNOW BOOSTER tonik minden bőrtípust ápol, különféle növényi kivonattal hidratálja és nyugtatja a bőrt. Finomítja a bőrt, kiegyensúlyozza a pH-t a lemosást követően. Hidratál, összehúzza a pórusokat, gyulladásgátló, szabályozza a faggyúkiválasztást. Legfontosabb összetevők: Lactobacillus/tök fermentátum kivonat: fitokémiai anyagot tartalmaz, amelyek antioxidáns aktivitással bírnak, és erjesztés által védik a bőr sejtjeit az oxidatív károsodástól. Hámlaszt, simít és puhít. Ritkán okoz irritációt, mint más proteolitikus anyagok vagy a hagyományos enzimek. Betain: humektáns és csillapítja az irritációt. Természetes hidratáló faktorként kiváló hidratálást biztosít a bőrnek a glicerin alappal. Nelumbo nucifera virág kivonata: semlegesíti az oxigén szabadgyököket, ezzel védi a bőrt. Alkalmazás: Miután letisztította a bőrt a SNOW O2-vel, ezzel a termékkel tovább finomíthatja a bőrt. Amennyiben az EZ CO2 maszkot a tűs hengerezés előtt használja, fontos, hogy alaposan mossa le az EZ CO2 maszk gélt a bőrről, ehhez tökéletes ez a tonik. 

Alkalmazás

Bő mennyiségben vigye fel vagy permetezze a bőrre reggel és este, a bőr hidratálására. Akár a sminkre is ráfújhatja. Elővigyázatossági előírások: Csak külső használatra. Szembe és nyálkahártyára ne kerüljön. Ha ez bekövetkezik, alaposan mossa le hideg vízzel. Szemkörnyéken ne használja. Száraz, hűvös helyen, gyermekektől elzárva tárolandó. Kipirosodás, duzzanat vagy irritáció esetén forduljon orvoshoz.

Hatás

Hidratál, összehúzza a pórusokat, gyulladásgátló, szabályozza a faggyúkiválasztást. Finomítja a bőrt és lemosást követően visszaállítja a pH-ját.

Ajánljuk még:

Véleményem a termékről

Email címét az esetleges panaszkezelés miatti kapcsolatfelvétel miatt kérjük el, az oldalon nem jelenítjük meg. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk.