0
0

Snow Booster (SBT) 200 ml

kód: 8809205628642 GSBJCT01 309

Snow Booster (SBT)

Tonik. Szakembereinknél elérhető!
Kiszerelés: 200 ml
Szakemberek
Leírás

A GENOSYS SNOW BOOSTER tonik minden bőrtípust ápol, különféle növényi kivonattal hidratálja és nyugtatja a bőrt. Finomítja a bőrt, kiegyensúlyozza a pH-t a lemosást követően. Hidratál, összehúzza a pórusokat, gyulladásgátló, szabályozza a faggyúkiválasztást.

Legfontosabb összetevők:

  • Lactobacillus/tök fermentátum kivonat: Gyengéden hámlasztja a bőrt és puhítja a bőrtextúrát. Kisimítja a felszíni és a mélyebb ráncokat.
  • Betain: Humektáns és csillapítja az irritációt. Kiváló hidratálást biztosít a bőrnek a glicerin alappal.
  • Nelumbo nucifera virág kivonata: Semlegesíti az oxigén szabadgyököket, ezzel védi a bőrt.
  • Phytolex SC: Növényi kivonatok komplexe, amely enyhíti a bőrirritációt és a gyulladást, növeli a bőr kényelemérzetét.

Bőrtípus: Minden bőrtípusra.

Bőrtípus

Különleges tulajdonságok

A faggyútermelés szabályozása mellett antibakteriális és gyulladásgátló hatással is rendelkezik.

Egyedi komponens

Lactobacillus/tök fermentátum kivonat: Gyengéden hámlasztja a bőrt és puhítja a bőrtextúrát. Kisimítja a felszíni és a mélyebb ráncokat

Egyszerű használat

A tonik minden bőrtípusra alkalmas, könnyen beépíthető az otthoni bőrápolási rutinba is.

Alkalmazás

Miután letisztította a bőrt SNOW O2 segítségével, finomítsa a bőrt ezzel a termékkel. Amennyiben az EZ CO₂ maszkot a tűs kezelés előtt használja, fontos, hogy alaposan mossa le az EZ CO₂ maszk gélt a bőrről- ehhez tökéletes ez a tonik.

Hatás

✓Hidratál
✓Összehúzza a pórusokat
✓Gyulladásgátló hatás
✓Szabályozza a faggyúkiválasztást

Pro tip

A napi használatra szánt tonik minden bőrtípust ápol, különféle növényi kivonattal hidratálja és nyugtatja a bőrt. Finomítja a bőrt, kiegyensúlyozza a pH-t a lemosást követően.

PRO TIP

Miután a bőrről eltávolítja a tűs rollerezés után felvitt maszkot (PEPTIDE GEL MASK), a bőrt tovább finomíthatja ezzel a tonikkal.

Összetevők

Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Betaine, Lactobacillus/Pumpkin Ferment Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Propylene Glycol, Sodium Lactate, Dimethicone, Hydrogenated Lecithin, Phaseolus Radiatus Extract, Betula Platyphylla Japonica Bark Extract, Rumex Crispus Root Extract, Beta-Glucan, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Prunus Mume Fruit Extract, Citric Acid, Lactic Acid, Disodium EDTA, Potassium Hydroxide, 1,2-Hexanediol