kód: 8.80920562771E+12 243

Snow O2

24 200 HUF
Kiszerelés: 180 ml
Egységár: 134  HUF / ml

Leírás

A GENOSYS SNOW O2 gyengéden és hatékonyan távolítja  el  a  sminket,  kellemes   érzetet   biztosít.  A természetesen képződő oxigénbuborékok fellazítják a sminket, a szennyeződést, és feleslegessé válik a bőrt túlzott és erős tisztítása és irritálása. Legfontosabb összetevők: Phaseolus radiatus kivonat: a kivonatban található vitexin és izovitexin relaxáló és védő hatást fejt ki. Hidratáló faktorok segítségével a bőrtónust egyenletesebbé teszi. Betula platyphylla japonica kéreg kivonata: egészségessé teszi a bőrt, gyulladásgátló és méregtelenít. Angelica polymorpha sinensis gyökér kivonata: gyulladásgátló hatású bőrkondicionáló összetevő. Szója izoflavonok: szójababból előállított fitoösztrogén. Öregedésgátló és simává teszi a bőrt.

Alkalmazás

Vékony rétegben vigye fel teljes arcra, kivéve a szem- és szájkörnyéket. Várjon 4-5 másodpercet, amíg buborékok képződnek. Körkörös mozdulatokkal végezzen masszázst 5-7 percen keresztül, végül langyos vízzel öblítse. Elővigyázatossági előírások: Külső használatra. Szembe, nyálkahártyára nem kerülhet, ellenkező esetben hideg vízzel alaposan öblítse. Gyermekektől elzárva tartandó. Hűvös helyen tárolandó. Ha irritáció lép fel, függessze fel használatát. Kipirosodás, duzzanat vagy irritáció esetén függessze fel használatát és forduljon orvoshoz.

Hatás

Finom, erős oxigén hab masszázs, mely eltávolítja a szennyeződést még a pórusok mélyéről is. A fáradt bőr felfrissül. Gyógynövénykivonat nyugtat, gyógyít és táplál a puha bőrért.

Napi használat

1. Mikrotűs kezelés előtt vigye fel egyenletesen az arcra, kivéve a szemeket és az ajkakat. 2. Ekkor krémes oxigénbuborékok képződnek. (Ha a bőr sérült vagy fáradt, a buborékokat élesnek érzi a páciens. Ez normális, hiszen azt jelenti, dolgozik az anyag.) Miközben az oxigénbuborékok kipukkannak, a bőr oxigénmasszázsban részesül. 3. Amikor a buborékok az egész felületen teljes mértékben kifejlődtek, masszírozza az arcot (testet) gyengéden és langyos vízzel öblítse. Ezt megteheti úgy is, hogy a smink még a bőrön van. Teljes mértékben mossa le a bőrről, mert különben a habzás nem marad abba.

Ajánljuk még