kód: 8.80913949747E+12 226

Peptide Gel Mask

25 200 HUF
Kiszerelés: 1 cs/5 db

Leírás

A GENOSYS PEPTIDE GEL MASK felfrissít és hidratál. Nyugtatja és revitalizálja a bőrt a bőrgyógyászati beavatkozások, pl. mikrotűs kezelés vagy lézer kezelés után. Mechanizmus: Amikor a maszkot felvisszük a bőrre, a hőmérséklete emelkedik a testhőmérséklet miatt, és a hidrogél készítmény folyékony állagúvá válik, így még jobban tapad a bőrhöz és a hatóanyagok gyorsan bejutnak a bőrbe. A Genosys peptid gélmaszk nyugtatja és hidratálja a dermatológiai beavatkozáson, mikrotűs vagy lézeres kezelésen átesett bőrt. A maszk az innovatív TCD (Transdermal Cosmetic Delivery=Transzdermális Kozmetikum Bejuttatás) módszerrel készült, és hatóanyagait a bőr hője aktiválja. A hő hatására a hatóanyagok mélyre jutnak, és zárják a bőr felső rétegét. Legfontosabb összetevők: Acetyl-hexapeptid-8: ránctalanító hatás, relaxálja a mimikai izmokat. Chamomilla Recutita (Matricaria) virág kivonata: antiallergén összetevő, mely csökkenti a gyulladást, nyugtatja az érzékeny bőrt. Emellett antioxidáns védelemről is gondoskodik. Nátrium-hialuronát: a hialuronsav kisimít, puhít és csökkenti a ráncokat. Kiváló közeget biztosít az új sejtek és a gyógyulás számára. Arcina montana virág kivonata: antiszeptikus, antibakteriális és gyulladásgátló. Segít megnyugtatni a bőrt és gyorsítja a gyógyulást. Hidrolizált kollagén: javítja a száraz vagy károsodott bőr megjelenését, csökkenti a pikkelyes hámlást, visszaadja a bőr puhaságát.

 

Alkalmazás

1. Tisztítsa meg és szárítsa a bőrt. 2. Nyissa ki a tasakot, és vegye ki a két részes arcmaszkot. Távolítsa el a fehér réteget a felső részről, helyezze az arcra, majd húzza le az átlátszó réteget is. Ugyanígy járjon el az alsó maszkkal is. 3. Hagyja fent 20 percig. 4. Távolítsa el a maszkot és kíméletesen szárítsa meg a bőrt. Rögtön a rollerezés végeztével vigye fel az arcra. Alkalmazása kifejezetten javasolt mikrotűs, lézeres és peeling kezelést követően. Figyelem! Csak külsőleg. Kövesse a használati útmutatót. Gyermekektől tartsa távol. Hűvös, száraz helyen tárolja. Szembe ne kerüljön.

Hatás

Hőmérséklet érzékenység A PHG maszk hidratált, hőérzékeny termék. Automatikusan adaptálódik a bőr hőjéhez és fokozatosan átalakul gélből folyadékká. Felvitelkor a páciens hűsítő érzetet tapasztal, mert a nedvességtartalom párolgásnak indul. A bőr felveszi a nedvesség egy részét, ezáltal több hatóaanyagot képes felszívni. A PHG maszk hatékonyabb, mint a hagyományos hidrogél vagy textil maszkok. Oldódó hidrogél rendszer A test hőjének hatására a gél folyadékká alakul. Gyógyító hatás A kamilla nyugtat, a peptid és a kollagén fiatalít. Hidratáló hatás 7-szer jobb, mint a lemosás, és 3-szor jobb, mint a hidratáló krém (30% víz) vagy a textilmaszk. Hűsítő hatás Felvitelkor hűsítő hatás lép fel, mert a maszkból nedvesség párolog el. A hűsítő hatás nagyobb, ha a hidratálás foka nagyobb. A bőr hőmérséklete azonnal leesik, ahogy feltesszük a maszkot rá. 60 perc alatt a bőr hőmérséklete visszaáll a normálisra. Táplál A PHG maszk növeli az epidermisz víztartalmát, és megtisztítja a faggyútól. Mikroszkóp alatt az epidermis sokkal rugalmasabbnak látszik. A víz és a hatóanyagok transzdermális bőrbe szállítása javítja annak általános megjelenését.

Pro tip

Hőérzékeny biomátrix. A nedvesség elpárolgásával hűti a bőrt, amikor a PAG maszk a bőrhöz ér. Oldódó hidrogél rendszer: a hőmérséklet emelkedésével a maszk egyre lágyabbá válik, és a hatóanyagok bejutnak a bőrbe. Mikrokapszulák: a hatóanyagok mikrokapszulákba vannak zárva.

Napi használat

Javasolt, hogy a páciens vegyen meg 1 doboz PHG maszkot, melyben 5 maszkot talál, vigye haza, és minden este használjon el egyet az intenzív hidratálás végett. A mikrotűs kezelés után a bőr kiszárad. A PHG maszk intenzív hidratáló termék. Ha a bőr megfelelően hidratált, a gyógyulási folyamat felgyorsul.

Összetevők

Acetyl-hexapeptid-3: Lazítja az arcizmok feszültségét, melyek a mimikai ráncokat okozzák. Kamilla – Kozmetikumokban antiallergénként használják, gyulladásgátló, és sebeken használható. Nátrium-hialuronát – Hialuronsav, fokozza a simaságot, puhít, csökkenti a ráncokat. Kiváló környezetet biztosít az új sejteknek és a gyógyuláshoz. K-vitamin - Segítségével a bőr sokkal gyorsabban gyógyul. Arnica – Segíti a szövetek gyógyulását, csökkenti a duzzanatot és a gyulladást.