0
0

Szállítási feltételek

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

A kiszállítás díja:


Futárszolgálat útján házhoz:                                       1.790,- Ft;
25.000 Ft feletti vásárlás esetén:                                  INGYENES!

A megrendelt termékeket 1-3 munkanapon belül átadjuk a GLS Futárszolgálatnak. Amennyiben a rendelés teljesítése ennél hosszabb időt vesz igénybe, a megrendelőt haladéktalanul értesítjük.

Külföldre történő szállítást sajnos nem tudunk vállalni.

A bankkártyás fizetés szabályai:

A bankkártyás fizetéseknél az IMAGE Skincare Magyarország Kft. partnere az OTP SIMPLE PAY rendszere. A genosys.hu webáruházban bankkártyás fizetés a főoldalon megjelenített minden típusú bankkártyával lehetséges, azonban a kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat a rendszer csak abban az esetben fogadja el, ha azok használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi. A Vevő a saját bankjától kérhet felvilágosítást, hogy kártyája felhasználható-e internetes vásárláshoz.

A bankkártyás fizetés Vevőink részére nem jelent többletköltséget, külön díj semmilyen formában nem kerül felszámításra.
A bankkártya adatainak megadása után a rendszer fizetési bizonylatot jelenít meg.

Amennyiben a Vevő tévesen hibás, a fizetendő összegnél magasabb összeget adott meg bankkártyás fizetése kezdeményezésénél, a túlfizetés tényét írásban, elektronikus vagy postai úton kell jeleznie a genosys.hu webáruház üzemeltetőjének, az  IMAGE Skincare Magyarország Kft-nek. Az IMAGE Skincare Magyarország Kft. a bejelentést követően 15 napon belül kivizsgálja az esetleges túlfizetést, és amennyiben jogosnak találja a Vevő követelését, kezdeményezi a túlfizetett összeg jóváírását. A vizsgálat eredményéről a IMAGE Skincare Magyarország Kft. a Vevőt írásban értesíti.

Amennyiben a Vevő hibájából bankkártyájának adatait harmadik személy használja fel, az ennek következtében esetlegesen keletkező károkért az IMAGE Skincare Magyarország Kft. nem vállal felelősséget.

Az OTP Mobil Kft. az internetes vásárlás és a mobilvásárlás területén rendelkezik kiterjedt szolgáltatás portfólióval. Termékei Simple márkanév alatt találhatók meg a piacon, jelenleg két fő szolgáltatást nyújtva.

SimplePay online fizetési megoldások

Online vásárlás során egyre több online kereskedő webáruházában választható bankkártyás fizetési opcióként a SimplePay egyszerű és biztonságos szolgáltatása. Internetes vásárlás során már megszokott módon, a SimplePay felületén fizethetik ki az online megvásárolni kívánt terméket vagy szolgáltatást a vásárlók.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatásainál kínált eljárással: internetes fizetés közben a SimplePay opciót választva, majd a bankkártya adatokat megadva jut el a vásárló a termék vagy szolgáltatás megszerzéséig. A felhasználó kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay folyamatosan figyeli a tranzakciókat, így garantálva a online fizetési folyamat biztonságát.

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing