kód:

PDRN TOTAL REGENERATING SERUM

35 000 Ft
Kiszerelés:

Leírás

Genosys PDRN Total Regenerating Serum (regeneráló szérum) otthoni Mesoys mezoterápiás kezeléshez. PDRN-nel (poli-dezoxiribonukletoid) és peptidkomplexszel nyugtatja a bőrt és javítja állapotát a fiatalos megjelenésért.

A MESOSYS PDRN TOTAL REGENERATING SERUM (teljeskörű regeneráló szérum) olyan revitalizáló hatású termék, melyet apró mikrotűs kezelőfejjel kombináltunk. PDRN és peptidkomplex segítségével nyugtatja a bőrt, javítja a különböző bőrállapotokat, fiatalít.

A klinikai PDRN injekciós terápia, melynek célja a bőr regenerálása és fiatalítása, nagy népszerűségnek örvend. A MESOSYS PDRN TOTAL REGENERATING SERUM célja, hogy a professzionális PDRN injekciós terápia hatásai bekerülhessenek az otthoni ápolásba is.

A LEGFONTOSABB ÖSSZETEVŐK
 
 • PDR  Lazac DNS kivonat: 95%-ban egyezik az emberi DNS-sel. A gyulladáscsökkentésért és a gyógyulásért felelős megfelelő receptorok bekapcsolásával támogatja a bőr regenerálódását, aktiválja a bőr helyreállításának és rugalmasságának fokozásához vezető útvonalat.
   
 • FGF (Fibroblast Growth Factor, fibroblaszt növekedési faktor): Fontos szerepet játszik a sejtek helyreállítási folyamatában, mivel stimulálja a fibroblasztok osztódását és tevékenységét. A kollagén termelését is élénkíti.
   
 • Réz-tripeptid-1: Stimulálja a kollagén szintézisét a bőr fibroblasztjaiban, növeli az összprotein mennyiséget, a glükozaminoglikánok és a DNS halmozódását a bőrsebekben. Bőrsejt növekedési faktorként a bőrszövetek helyreállítását támogatja.
   
 • Madecassoside:  Az ázsiai gázlóból kinyert bioaktív hatóanyag. Sebgyógyító és gyulladásgátló hatása közismert. Harcol az idősödés ellen, mert támogatja a kollagén termelődését a bőrben. 
   
 • Nátrium-hialuronát: Természetes hidratáló faktor, kiváló vízmegkötő képességgel, a bőrt hidratáltan és puhán tartja. Védi a bőrt a külső agresszorok ellen, vékony réteget képez a bőr felszínén.
   
 • Svájci alpesi gyógynövénykivonat: Az Alpok területén élő gyógynövények kivonata. Ásványi komplexként táplálja a sejteket és az anyagcseréjüket. Csökkenti a bőrirritációt, kiváló antioxidáns hatásának köszönhetően.

Alkalmazás

A termék használata heti egy vagy két alkalommal javasolt. Felvitel: 1. Finoman nyomja le a gombot, és a kezelendő területen oszlassa el a szérumot. A rollerezés iránya: vízszintesen, függőlegesen, keresztben. 2. Kezdje el rollerezni a felvitt szérumot egy irányban vízszintesen, függőlegesen és keresztben, kontaktnyomással. Ne fejtsen ki túlzott nyomást a bőrre a rollerezés közben. 3. Ujjaival gyengéden ütögesse a bőrbe a szérumot teljes felszívódásig. Tisztítás és fertőtlenítés 1. Használatot követően az applikátorfejet folyó víz alatt, a kefe segítségével tisztítsa meg. 2. A fertőtlenítő edényben lévő szivacsot itassa át alkohollal és ebben görgesse át a fejet. 3. Szárítsa meg és a tokban tárolja a következő használatig.

Ajánljuk még