kód: MCSE05 1623

PDRN TOTAL REGENERATING SERUM

44 600 HUF
Kiszerelés:

Leírás

Genosys PDRN Total Regenerating Serum (regeneráló szérum) otthoni Mesoys mezoterápiás kezeléshez. PDRN-nel (poli-dezoxiribonukletoid) és peptidkomplexszel nyugtatja a bőrt és javítja állapotát a fiatalos megjelenésért.

A MESOSYS PDRN TOTAL REGENERATING SERUM (teljeskörű regeneráló szérum) olyan revitalizáló hatású termék, melyet apró mikrotűs kezelőfejjel kombináltunk. PDRN és peptidkomplex segítségével nyugtatja a bőrt, javítja a különböző bőrállapotokat, fiatalít.

A klinikai PDRN injekciós terápia, melynek célja a bőr regenerálása és fiatalítása, nagy népszerűségnek örvend. A MESOSYS PDRN TOTAL REGENERATING SERUM célja, hogy a professzionális PDRN injekciós terápia hatásai bekerülhessenek az otthoni ápolásba is.

A LEGFONTOSABB ÖSSZETEVŐK
 
 • PDR  Lazac DNS kivonat: 95%-ban egyezik az emberi DNS-sel. A gyulladáscsökkentésért és a gyógyulásért felelős megfelelő receptorok bekapcsolásával támogatja a bőr regenerálódását, aktiválja a bőr helyreállításának és rugalmasságának fokozásához vezető útvonalat.
   
 • FGF (Fibroblast Growth Factor, fibroblaszt növekedési faktor): Fontos szerepet játszik a sejtek helyreállítási folyamatában, mivel stimulálja a fibroblasztok osztódását és tevékenységét. A kollagén termelését is élénkíti.
   
 • Réz-tripeptid-1: Stimulálja a kollagén szintézisét a bőr fibroblasztjaiban, növeli az összprotein mennyiséget, a glükozaminoglikánok és a DNS halmozódását a bőrsebekben. Bőrsejt növekedési faktorként a bőrszövetek helyreállítását támogatja.
   
 • Madecassoside:  Az ázsiai gázlóból kinyert bioaktív hatóanyag. Sebgyógyító és gyulladásgátló hatása közismert. Harcol az idősödés ellen, mert támogatja a kollagén termelődését a bőrben. 
   
 • Nátrium-hialuronát: Természetes hidratáló faktor, kiváló vízmegkötő képességgel, a bőrt hidratáltan és puhán tartja. Védi a bőrt a külső agresszorok ellen, vékony réteget képez a bőr felszínén.
   
 • Svájci alpesi gyógynövénykivonat: Az Alpok területén élő gyógynövények kivonata. Ásványi komplexként táplálja a sejteket és az anyagcseréjüket. Csökkenti a bőrirritációt, kiváló antioxidáns hatásának köszönhetően.

Alkalmazás

A termék használata heti egy vagy két alkalommal javasolt. Felvitel: 1. Finoman nyomja le a gombot, és a kezelendő területen oszlassa el a szérumot. A rollerezés iránya: vízszintesen, függőlegesen, keresztben. 2. Kezdje el rollerezni a felvitt szérumot egy irányban vízszintesen, függőlegesen és keresztben, kontaktnyomással. Ne fejtsen ki túlzott nyomást a bőrre a rollerezés közben. 3. Ujjaival gyengéden ütögesse a bőrbe a szérumot teljes felszívódásig. Tisztítás és fertőtlenítés 1. Használatot követően az applikátorfejet folyó víz alatt, a kefe segítségével tisztítsa meg. 2. A fertőtlenítő edényben lévő szivacsot itassa át alkohollal és ebben görgesse át a fejet. 3. Szárítsa meg és a tokban tárolja a következő használatig.

Ajánljuk még:

Véleményem a termékről

Email címét az esetleges panaszkezelés miatti kapcsolatfelvétel miatt kérjük el, az oldalon nem jelenítjük meg. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk.