0
0

Légy partnerünk!

Miért csatlakozzon a GENOSYS családhoz?

Az álmok valóra váltása céljából szüntelenül kutatjuk és fejlesztjük a termékeket a legjobb orvosokkal és szépségipari szakemberekkel karöltve. Teljes körű megoldást nyújtunk, amely lefedi az orvosi központok és szépségszalonok igényeit és az otthonápolási lehetőségeket is. Fejlesztéseink mögött az innovatív tudomány és a sokéves klinikai tapasztalat áll.

Jelentkezem

Miért legyen GENOSYS Partner?

Exkluzív hozzáférést biztosítunk a termékekről és kezelésekről szóló webinárokhoz.

Szakmailag kiemelkedő oktatások, oktatási anyagok válnak elérhetővé.

Nemcsak a kezelések bemutatása és a termékek eladása a célunk, hanem támogatást nyújtunk a vállalkozás fejlődéséhez, mégpedig kipróbált és bevált vállalkozásépítő ötletekkel, tippekkel és értékesítési trükkökkel.

Kimagasló szakmai továbbképzési program

  • A GENOSYS egyike azon kevés márkának, amely képzett kozmetikusokból álló értékesítési csapattal rendelkezik, mellette pedig a vendégek számára könnyen hozzáférhető szakemberkereső adatbázist működtet.
  • A képzéseink regionálisak, oktatási helyszíneinken havi rendszerességgel látogathatóak vagy online oktatási felületünkön keresztül Partnereink az ország bármely részéről becsatlakozhatnak.
  • Orvos-esztétikai központot működtetünk, ahol bármilyen felmerülő kérdésben tapasztalt és magasan képzett szakembereink, oktatóink állnak Partnereink rendelkezésére.

Globális jelenlét

Globális kongresszusokon veszünk részt, a GENOSYS termékek több mint 50 országban vannak jelen. A termékpaletta folyamatosan bővül, hogy a szépségipar legújabb követelményeinek.

A CÉL a legmagasabb minőségű termékek előállítása!

Értékesítési támogatás

  • Üzletfejlesztési támogatást nyújtunk minden vállalkozásnak, amely magában foglal egy értékesítési és marketing stratégiát, a tervezéstől kezdve, a marketing anyagokon át a megvalósult, sikeres projektekig.
  • Növeljük a profitot, erősítjük a versenyképességet!

Miben rejlik a GENOSYS márka különlegessége?

A legtöbb kozmetikai összetevő a bőr barrier védőfunkciója és a nagyméretű hatóanyag molekulák okán a bőr felületén marad. A probléma megoldására a DTS MG kifejlesztette a legjobb mikrotűs roller rendszert, amely olyan mikrocsatornákat generál, amelyeken át a közmetikai összetevők behatolhatnak a bőrbe, és a tűk eközben serkentik a természetes kollagénindukciót. A bőrápolós hatás optimalizálása érdekében a GENOSYS ezt az innovatív rendszert kifejezetten a mikrotűs kezeléshez kifejlesztett kozmeceutikáliákkol kombinálja.

GENOSYS -az átfogó mikrotűs kozmeceutikáliai márka.

 

Bővebb információkért kérjük, hogy add meg az adataidat alább. Képviselőnk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.

Köszönjük, hogy érdeklődsz a GENOSYS iránt!

 

 

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing