kód: 8.80904629801E+12

EyeCell Eye Contour Serum

25 000 Ft
Kiszerelés: 10 ml

Leírás

Az EyeCell EYE CONTOUR SERUM napi szemkörnyékápoló szérum, mely segít csökkenteni a mély ráncokat és a sötét karikákat, és lehúzza a szemkörnyéki duzzanatot. Legfontosabb összetevők: Palmitol-hexapeptid-12: jól felszívódó anyag, stimulálja a fibroblaszt sejtek növekedését, feszesít. Réz-tripeptid-1: ígéretes sebgyógyító ágens. Stimulálja a kollagénszintézist a bőr fibroblasztokban, fokozza a proteinek, glükozaminoglikánok és a DNS felhalmozódását a sebben. Acetil-hexapeptid-8: ránctalanító faktor, relaxálja az izmokat. Sötét karikák elleni komplex (NHS, chrysin, 2 palmitoyl peptidek): lehetővé teszi a szemkörnyéki érzékeny kötőszövetek anti-pigmentációs és restruktúráló kezelését. Gyulladásgátló hatása hozzájárul a vazodilatáció csökkentéséhez, mely vazodilatáció okozza a kapillárisokból történő vérszivárgást. Igen jelentősen csökkenti az infraorbitális karikák lilás elszíneződését. Növényi őssejt kivonatok: gyógyítják a bőr gyulladását, viszketését, antivírus és antiallergén hatással bírnak (hisztamin eltávolítás), antioxidánsok. 

Alkalmazás

Vigye fel a szemkörnyékre a szemkörnyék rollerrel történő kezelés előtt, masszírozza felszívódásig.

Hatás

Az ECS intenzív szérum növényi kultúra kivonatokat és EC peptideket tartalmaz. Az összetétel optimalizálja, illetve javítja a szemkörnyéki sötét karikákat, táskákat és ráncokat, a kombinált használatra szánt kímélő szemkörnyéki rollerrel együtt. Eltávolítja a mély ráncokat, sötét karikákat, feszesít, kiemeli a mélyen ülő szemeket.

Pro tip

Eye contour szérum

Napi használat

Mielőtt felvinné az ECS szérumot és megkezdené a rollerezést, finoman masszírozza a szemzugot és az orbitális csontokon. A szem alatti rollerezésnél ne gyakoroljon nyomást. Itt lassan és finoman dolgozzon. A szarkalábakon viszont kifejthet enyhe nyomást. A szemhéjon (a szemgolyók felett közvetlenül) nem rollerezünk. A masszázs és a rollerezés időtartama 3-5 perc mindkét oldalon.

Ajánljuk még