kód: 8.80920562487E+12

Intensive Hydro Soothing Cream

18 000 Ft
Kiszerelés: 50 g

Leírás

A GENOSYS INTENSIVE HYDRO SOOTHING CREAM feladata, hogy invazív kezelés után regenerálja és hidratálja a bőrt. Legfontosabb összetevők: Betain: humektáns és csillapítja az irritációt. Természetes hidratáló faktorként kiváló hidratálást biztosít a bőrnek a glicerin alappal. Aloe barbadensis levél kivonata: hűsítő hatásáról ismert. Segíti a sebek, az akne, a pattanások és a rozácea kezelését. Csigaszekrétum szűrlet: kiváló öregedésgátló tulajdonságokkal rendelkezik, gyógyítja a pattanásokat/sebeket, mivel felgyorsítja a sejtek regenerálódását. Nátrium-hialuronát: a hialuronsav a leghidratálóbb polimer, melyek extrém magas vízmegkötő képességéről ismerünk. A hialuronsav kisimít, puhít és csökkenti a ráncokat. Kiváló közeget biztosít az új sejtek és a gyógyulás számára. Phytolex SC: növeli a bőr kényelemérzetét, csökkenti az irritációt, gyulladást. Phaseolus radiatus kivonat, Betula platyphylla Japonica kéreg kivonat, Rumex crispus gyökér kivonat komplexe). Béta-glükán: erős gyulladásgátló szer és kiváló összetevő a bőrpír és az érzékeny bőr egyéb jeleinek csökkentésére.

Alkalmazás

Reggel és este vigye fel az arcbőrre és gyengéden masszírozza be. Használja reggel és/vagy este. Elővigyázatossági előírások: Szembe, nyálkahártyára nem kerülhet. Pirosság, duzzanat vagy irritáció esetén függessze fel használatát és forduljon orvoshoz. Gyermekek elöl elzárva tartandó. Száraz, hűvös helyen tárolja.

Hatás

Intenzív hidratáló, nyugtató krém. Segíti a károsodott bőr felépülését, invazív bőrkezelés után hidratáltságot biztosít.

Ajánljuk még