kód: 8.80920562736E+12

EZ CO2 Mask Kit

42 672 Ft
Kiszerelés: 1 csomag

Leírás

A GENOSYS EZ CO2 MASK segítségével több oxigén jut a bőrszövetekhez, ezáltal a bőr egészséges és ragyogó lesz. A GENOSYS EZ CO2 MASK egy katalitikus pakolás, mely a legjobb mikrotűs hatásokat biztosítja. Aktiválja és előkészíti a bőrt, hogy a bőr a rollerezéskor felvitt hatóanyagokat maximálisan felvegye. Emellett feszesít, fehérít, harcol a pattanások ellen a Bohr-hatáson keresztül. Mechanizmus: Apró CO2 molekulák, melyek GENOSYS EZ CO2 MASK SZETTBEN található gél és maszk érintkezésekor képződnek, gyorsítják az oxigén szövetekbe szállítását. Ez a hatás optimálisan felkészíti a bőrt a GENOSYS mikrotűs kezelésre. 

Bőrtípus

Sötét tónusú, egyenetlen tónusú bőrszín rendellenesség esetén, illetve aknés bőr esetén javallott.

Alkalmazás

A bőr tisztítása és szárítása után vigyen fel 20 ml GENOSYS EZ CO2 gélt az arcra a tűs hengerezés előtt. Nyissa ki az egyik tasakot, vegye ki a lapmaszkot és helyezze az arcra. A belső, összehajtott oldal (bevonatos) érintkezzen a géllel. Hagyja fenn 5-10 percig. Alaposan távolítsa el a gélt. Ehhez használhat meleg törölközőt. Elővigyázatossági előírások: Csak külső használatra. Kövesse a protokollban leírtakat. Gyermekek elöl elzárva tartandó. Száraz, hűvös helyen tárolja. Az EZ CO2 maszk használata után ne menjen napra. Szembe ne kerüljön. Ne használja heges, sebes, hiperérzékeny bőrön. Ha allergiás duzzanat keletkezik, függessze fel használatát és forduljon orvoshoz. Ha a vendég allergiás kötszerekre, tapaszokra, körültekintéssel használja a terméket. Nyitás után azonnal használja fel. Alkalmazza dermarollerezés előtt.

Hatás

1. Ragyogóvá teszi a bőrt. Már 10-15 perccel a használat után látható a hatása. 2. Részleges karcsúsítás. Karcsúsítja az arcot, és hatékonyan nyugtatja a duzzadt szemhéjakat. 3. Bőr textúra javítás. A bőr tónusa és textúrája javul. 4. Gyulladásgátló hatás. Gyulladás gyakran fordul elő durva bőrön. A bőr állapota javul a gyulladás gátlásával. 5. Vérkeringés fokozása. A vörösvértesteknek el kell jutniuk a kapillárisok minden kis szegletébe a bőrben. A megfelelő véráram szükséges az oxigén szállításához. A bőrbe felvett CO2 tisztítja a vért. 6. Bohr-hatás. A CO2 által vitalizált anyagcsere növeli a vörösvértestekből történő oxigén felvételt és növeli az oxigén parciális nyomását a szövetekben. A CO2 könnyen eljut a vérerekbe és feloldódik a vérben, segíti a hemoglobin abban, hogy több oxigént szállítson a sejtekhez.

Pro tip

Fehérítő, bőrfinomító, arcot kontúrozó termék. A bőr hidratálttá és puhává válik, láthatóan ragyog.

Összetevők

Legfontosabb összetevők: Portulaca oleracea kivonat: jól ismert antimikrobiális, gombaölő, gyulladásgátló és csillapító hatásáról. Lehúzza az irritációt és segít a bőrproblémák gyógyításában. Chamomilla recutita (kamilla) virág kivonata: különösen hasznos összetevő az érzékeny bőr számára, mert csillapít, hidratál és gátolja a baktériumok szaporodását, kiváló antiszeptikus és gyógyító hatást fejt ki. Centella asiatica kivonat: kiváló sebgyógyító és bőrregeneráló hatással kezeli a gyenge bőrt és erősíti a szöveteket. Támogatja a vérkeringést. Glycyrrhiza glabra (édesgyökér) gyökér kivonata: gátolja a pigmentálódást, megelőzi a tirozináz aktivitását. Megelőzi a tartós elszíneződést, fehérít és javít a bőrtónuson. Scutellaria baicalensis (csucsóka) gyökérkivonat: gyulladásgátló, antioxidáns, antimikrobiális, gombaölő, vírusölő és szabadgyök megkötő hatást fejt ki.

Ajánljuk még