kód: 8.80913949747E+12 GGMJCM03 226

Peptide Gel Mask

26 410 HUF
Kiszerelés: 1 cs/5 db

Leírás

A GENOSYS PEPTIDE GEL MASK felfrissít és hidratál. Nyugtatja és revitalizálja a bőrt a bőrgyógyászati beavatkozások, pl. mikrotűs kezelés vagy lézer kezelés után. Mechanizmus: Amikor a maszkot felvisszük a bőrre, a hőmérséklete emelkedik a testhőmérséklet miatt, és a hidrogél készítmény folyékony állagúvá válik, így még jobban tapad a bőrhöz és a hatóanyagok gyorsan bejutnak a bőrbe. A Genosys peptid gélmaszk nyugtatja és hidratálja a dermatológiai beavatkozáson, mikrotűs vagy lézeres kezelésen átesett bőrt. A maszk az innovatív TCD (Transdermal Cosmetic Delivery=Transzdermális Kozmetikum Bejuttatás) módszerrel készült, és hatóanyagait a bőr hője aktiválja. A hő hatására a hatóanyagok mélyre jutnak, és zárják a bőr felső rétegét. Legfontosabb összetevők: Acetyl-hexapeptid-8: ránctalanító hatás, relaxálja a mimikai izmokat. Chamomilla Recutita (Matricaria) virág kivonata: antiallergén összetevő, mely csökkenti a gyulladást, nyugtatja az érzékeny bőrt. Emellett antioxidáns védelemről is gondoskodik. Nátrium-hialuronát: a hialuronsav kisimít, puhít és csökkenti a ráncokat. Kiváló közeget biztosít az új sejtek és a gyógyulás számára. Arcina montana virág kivonata: antiszeptikus, antibakteriális és gyulladásgátló. Segít megnyugtatni a bőrt és gyorsítja a gyógyulást. Hidrolizált kollagén: javítja a száraz vagy károsodott bőr megjelenését, csökkenti a pikkelyes hámlást, visszaadja a bőr puhaságát.

 

Alkalmazás

1. Tisztítsa meg és szárítsa a bőrt. 2. Nyissa ki a tasakot, és vegye ki a két részes arcmaszkot. Távolítsa el a fehér réteget a felső részről, helyezze az arcra, majd húzza le az átlátszó réteget is. Ugyanígy járjon el az alsó maszkkal is. 3. Hagyja fent 20 percig. 4. Távolítsa el a maszkot és kíméletesen szárítsa meg a bőrt. Rögtön a rollerezés végeztével vigye fel az arcra. Alkalmazása kifejezetten javasolt mikrotűs, lézeres és peeling kezelést követően. Figyelem! Csak külsőleg. Kövesse a használati útmutatót. Gyermekektől tartsa távol. Hűvös, száraz helyen tárolja. Szembe ne kerüljön.

Hatás

Hőmérséklet érzékenység A PHG maszk hidratált, hőérzékeny termék. Automatikusan adaptálódik a bőr hőjéhez és fokozatosan átalakul gélből folyadékká. Felvitelkor a páciens hűsítő érzetet tapasztal, mert a nedvességtartalom párolgásnak indul. A bőr felveszi a nedvesség egy részét, ezáltal több hatóaanyagot képes felszívni. A PHG maszk hatékonyabb, mint a hagyományos hidrogél vagy textil maszkok. Oldódó hidrogél rendszer A test hőjének hatására a gél folyadékká alakul. Gyógyító hatás A kamilla nyugtat, a peptid és a kollagén fiatalít. Hidratáló hatás 7-szer jobb, mint a lemosás, és 3-szor jobb, mint a hidratáló krém (30% víz) vagy a textilmaszk. Hűsítő hatás Felvitelkor hűsítő hatás lép fel, mert a maszkból nedvesség párolog el. A hűsítő hatás nagyobb, ha a hidratálás foka nagyobb. A bőr hőmérséklete azonnal leesik, ahogy feltesszük a maszkot rá. 60 perc alatt a bőr hőmérséklete visszaáll a normálisra. Táplál A PHG maszk növeli az epidermisz víztartalmát, és megtisztítja a faggyútól. Mikroszkóp alatt az epidermis sokkal rugalmasabbnak látszik. A víz és a hatóanyagok transzdermális bőrbe szállítása javítja annak általános megjelenését.

Pro tip

Hőérzékeny biomátrix. A nedvesség elpárolgásával hűti a bőrt, amikor a PAG maszk a bőrhöz ér. Oldódó hidrogél rendszer: a hőmérséklet emelkedésével a maszk egyre lágyabbá válik, és a hatóanyagok bejutnak a bőrbe. Mikrokapszulák: a hatóanyagok mikrokapszulákba vannak zárva.

Napi használat

Javasolt, hogy a páciens vegyen meg 1 doboz PHG maszkot, melyben 5 maszkot talál, vigye haza, és minden este használjon el egyet az intenzív hidratálás végett. A mikrotűs kezelés után a bőr kiszárad. A PHG maszk intenzív hidratáló termék. Ha a bőr megfelelően hidratált, a gyógyulási folyamat felgyorsul.

Összetevők

Acetyl-hexapeptid-3: Lazítja az arcizmok feszültségét, melyek a mimikai ráncokat okozzák. Kamilla – Kozmetikumokban antiallergénként használják, gyulladásgátló, és sebeken használható. Nátrium-hialuronát – Hialuronsav, fokozza a simaságot, puhít, csökkenti a ráncokat. Kiváló környezetet biztosít az új sejteknek és a gyógyuláshoz. K-vitamin - Segítségével a bőr sokkal gyorsabban gyógyul. Arnica – Segíti a szövetek gyógyulását, csökkenti a duzzanatot és a gyulladást.

Ajánljuk még:

Véleményem a termékről

Email címét az esetleges panaszkezelés miatti kapcsolatfelvétel miatt kérjük el, az oldalon nem jelenítjük meg. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk.