0
0

Légy partnerünk!

Miért csatlakozzon a GENOSYS családhoz?

Az álmok valóra váltása céljából szüntelenül kutatjuk és fejlesztjük a termékeket a legjobb orvosokkal és szépségipari szakemberekkel karöltve. Teljes körű megoldást nyújtunk, amely lefedi az orvosi központok és szépségszalonok igényeit és az otthonápolási lehetőségeket is. Fejlesztéseink mögött az innovatív tudomány és a sokéves klinikai tapasztalat áll.

Jelentkezem

Miért legyen GENOSYS Partner?

Exkluzív hozzáférést biztosítunk a termékekről és kezelésekről szóló webinárokhoz.

Szakmailag kiemelkedő oktatások, oktatási anyagok válnak elérhetővé.

Nemcsak a kezelések bemutatása és a termékek eladása a célunk, hanem támogatást nyújtunk a vállalkozás fejlődéséhez, mégpedig kipróbált és bevált vállalkozásépítő ötletekkel, tippekkel és értékesítési trükkökkel.

Kimagasló szakmai továbbképzési program

  • A GENOSYS egyike azon kevés márkának, amely képzett kozmetikusokból álló értékesítési csapattal rendelkezik, mellette pedig a vendégek számára könnyen hozzáférhető szakemberkereső adatbázist működtet.
  • A képzéseink regionálisak, oktatási helyszíneinken havi rendszerességgel látogathatóak vagy online oktatási felületünkön keresztül Partnereink az ország bármely részéről becsatlakozhatnak.
  • Orvos-esztétikai központot működtetünk, ahol bármilyen felmerülő kérdésben tapasztalt és magasan képzett szakembereink, oktatóink állnak Partnereink rendelkezésére.

Globális jelenlét

Globális kongresszusokon veszünk részt, a GENOSYS termékek több mint 50 országban vannak jelen. A termékpaletta folyamatosan bővül, hogy a szépségipar legújabb követelményeinek.

A CÉL a legmagasabb minőségű termékek előállítása!

Értékesítési támogatás

  • Üzletfejlesztési támogatást nyújtunk minden vállalkozásnak, amely magában foglal egy értékesítési és marketing stratégiát, a tervezéstől kezdve, a marketing anyagokon át a megvalósult, sikeres projektekig.
  • Növeljük a profitot, erősítjük a versenyképességet!

Miben rejlik a GENOSYS márka különlegessége?

A legtöbb kozmetikai összetevő a bőr barrier védőfunkciója és a nagyméretű hatóanyag molekulák okán a bőr felületén marad. A probléma megoldására a DTS MG kifejlesztette a legjobb mikrotűs roller rendszert, amely olyan mikrocsatornákat generál, amelyeken át a közmetikai összetevők behatolhatnak a bőrbe, és a tűk eközben serkentik a természetes kollagénindukciót. A bőrápolós hatás optimalizálása érdekében a GENOSYS ezt az innovatív rendszert kifejezetten a mikrotűs kezeléshez kifejlesztett kozmeceutikáliákkol kombinálja.

GENOSYS -az átfogó mikrotűs kozmeceutikáliai márka.

 

Bővebb információkért kérjük, hogy add meg az adataidat alább. Képviselőnk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.

Köszönjük, hogy érdeklődsz a GENOSYS iránt!