0
0

EyeCell Eye Zone Care Kit 1 darab

  • Főoldal
  • EyeCell Eye Zone Care Kit 1 darab
kód: 8.80904629804E+12 GEKJCK01 218

EyeCell Eye Zone Care Kit

EyeCell szemkörnyék ápoló rendszer. Szakembereinknél elérhető!
Kiszerelés: 1 darab
Szakemberek
Leírás

Az EYE ZONE CARE KIT a professzionális szemkörnyék kezeléshez készült, mely a különféle szemkörnyéki problémákat célozza, úgymint száraz bőr, sötét karikák, táskák és szarkalábak. Kozmeceutikáliákat és speciálisan a szemkörnyék kezelésére szolgáló mikrotűs rollert kombinál, segítve a hatóanyagok felszívódását és a kollagén termelésének aktiválását.

 
A szett tartalma: 
  • GENOSYS SZEMKÖRNYÉKKEZELŐ ROLLER: (mikrotűs szemkörnyékkezelő roller) Segíti a bőrápoló hatóanyagok beszívódását a bőrbe. 
  • EyeCell EYE CONTOUR SERUM nettó kiszerelés 10 ml: (szemkörnyékápoló szérum) Intenzív szérum, mely növényi rügykultúra kivonatokat és biopeptideket tartalmaz. Segít csökkenteni a mély ráncokat, sötét karikákat, megszüntetni a duzzanatot. 
  • EyeCell EYE CONTOUR CREAM nettó kiszerelés 20 g: Cream (szemkörnyékápoló krém) Intenzív krém, mely Scutellaria gyökérkivonattal, növényi rügykultúra kivonatokkal és acetil-hexapeptid-8-cal, illetve réz-tripeptid-1-gyel csökkenti a finom ráncokat, a sötét karikákat, és a szem alatti duzzanatot. 
  • EyeCell EYE PEPTIDE GEL PATCH nettó kiszerelés 98 g (60 tapasz): (szemkörnyékápoló peptidgéles tapasz) Innovatív technológiát alkalmazó tapasz, mely nyugtatja és hidratálja a szemkörnyéket. 
Bőrtípus: Öregedő/ irritált bőr.

Bőrtípus

Különleges tulajdonságok

Az infra-orbitális árnyékokat vagy a szem alatti sötét karikákat, amelyeket a hemoglobin és a színes bomlástermékek (biliverdin, bilirubin és vas) dermiszben és epidermiszben történő felhalmozódása okoz, az EyeCell kezelés hatékonyan javítja.

Egyedi komponens

Számos gyógynövény, nyugtató hatású összetevő és öregedésgátló komponens segítségével fejtik ki a termékek összetett hatásukat.

Komplex

A szett komplex megoldást nyújt a szemkörnyék kezelésére.

Alkalmazás

Alkalmazza mindegyik terméket, az adott termék használati előírásainak megfelelően.
GENOSYS SZEMKÖRNYÉKKEZELŐ ROLLER: Alkalmazás: A szérum felvitele után gyengéden kezelje meg a rollerrel a bőrt. A szemek és az ajkak területét hagyja ki. Ne fejtsen ki túl erős nyomást.
EYE CONTOUR SERUM: Alkalmazás: Reggel és este szemkörnyékbe gyengéden ütögesse be.
EYE CONTOUR CREAM: Alkalmazás: Reggel és este masszírozza gyengéden a szemkörnyék bőrébe.
EYE PEPTIDE GEL PATCH: Alkalmazás: Helyezze fel a tapaszt a szemkörnyékre és/vagy a szemöldökcsontra. 20 perc elteltével távolítsa el.

Hatás

✓Segít optimalizálni és javítani a sötét karikákat, szem alatti táskákat, ráncokat, a speciális szemkörnyék-kezelő rollerrel történő kombinált alkalmazással.
✓Eltávolítja a mély ráncokat, sötét karikákat, feszesít, feltölt.
✓Csökkenti a szarkalábakat, a sötét karikákat és a szem alatti duzzanatot.
✓Javítja a szemkörnyéki problémák megjelenését.

Pro tip

Az EyeCell szemkörnyék ápoló rendszer növényi őssejtkivonatokat és biopeptideket tartalmaz, melyek segítenek a sötét karikák, a szem alatti táskák, a ráncok kezelésében.