kód: 8.80904629868E+12 GCCR11 224

Soothing Repair Postcream

9 520 HUF
Kiszerelés: 20 g

Leírás

A GENOSYS SOOTHING REPAIR POSTCREAM a professzionális kezelések utáni bőrregenerálódásra szolgál. Az irritált bőrt támogatva gyorsan lehúzza a bőrpírt, az eritémát, az ödémát a beavatkozások után, és segíti az egészséges megújulást. Legfontosabb összetevők: Sh-polipeptid-7: hatékonyan felszívódik a bőrbe és aktiválja az őssejteket. A multipotens őssejtek új sejtekkel segíthetik a bőr epidermiszét. Nátrium-hialuronát: a hialuronsav kisimít, puhít és csökkenti a ráncokat. Kiváló közeget biztosít az új sejtek és a gyógyulás számára. Béta-glükán: erős gyulladásgátló szer és kiváló összetevő a bőrpír és az érzékeny bőr egyéb jeleinek csökkentésére. Centella Asiatica kivonat: kiváló sebgyógyító és bőrregeneráló hatással kezeli a gyenge bőrt és erősíti a szöveteket. Támogatja a vérkeringést. Dipotassium glycyrrhizate: az édesgyökérből származó hatóanyag gyulladásgátló, gátolja a hisztamin felszabadulását, miközben lelassítja a gyulladással járó arachidonsav kaszkádot. Scutellaria baicalensis (csucsóka) gyökérkivonat: gyulladásgátló, antioxidáns, antimikrobiális, gombaölő, vírusölő és szabadgyök megkötő hatást fejt ki.

Alkalmazás

A krémet alkalmazhatja arckezelési beavatkozások után, illetve egyéb esetben is, a bőrt tisztítását követően. Szükség szerinti gyakorisággal vigye fel. Elővigyázatossági előírások: Külső használatra. Szembe, nyálkahártyára nem kerülhet, ellenkező esetben hideg vízzel alaposan öblítse. Gyermekektől elzárva tartandó. Hűvös helyen tárolandó. Ha irritáció lép fel, függessze fel használatát. Kipirosodás, duzzanat vagy irritáció esetén függessze fel használatát és forduljon orvoshoz.

Ajánljuk még:

Véleményem a termékről

Email címét az esetleges panaszkezelés miatti kapcsolatfelvétel miatt kérjük el, az oldalon nem jelenítjük meg. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk.