kód: 8.80920562484E+12 GAWJCS01 233

AWS Anti-Wrinkle Serum

21 780 HUF
Kiszerelés: 30 ml

Leírás

A GENOSYS AWS ANTI-WRINKLE SERUM helyreállítja a feszességet, segít megszüntetni a ráncokat. Legfontosabb összetevők: Adenozin: jól ismert ránctalanító összetevő, amely korrigálja a bőr öregedését azáltal, hogy aktiválja a bőrsejteket és elősegíti a kollagénszintézist. Fokozza a szövetek újjáépülését és regenerálását. Fitoszfingozin: ceramid prekurzor, mely védő réteget képez a stratum corneum számára, védi a bőrt a nedvességvesztés ellen, és segíti a bőr homeosztázisának fenntartását. Erősíti a bőr szerkezetét, javítja a bőr feszességét azáltal, hogy gátolja a kollagénbontó enzim, az MMP-1 termelését. Punica granatum (gránátalma) gyümölcs kivonata: gazdag C-vitamin és polifenol forrás, amelyek gyulladásgátló, antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek. Oryza sativa (rizs) héj kivonat: remek E-vitamin forrás, amely segíti a száraz bőr védelmét. Phytolex SC: növeli a bőr kényelemérzetét, csökkenti az irritációt, gyulladást. Phaseolus radiatus kivonat, Betula platyphylla Japonica kéreg kivonat, Rumex crispus gyökér kivonat komplexe). Lactobacillus/tök fermentátum kivonat: fitokémiai anyagot tartalmaz, amelyek antioxidáns aktivitással bírnak, és erjesztés által védik a bőr sejteit az oxidatív károsodástól. Hámlaszt, simít és puhít. Ritkán okoz irritációt, mint más proteolitikus anyagok vagy a hagyományos enzimek.

Alkalmazás

Elővigyázatossági előírások: Külső használatra. Szembe, nyálkahártyára nem kerülhet. Gyermekektől elzárva tartandó. Hűvös helyen tárolandó. Ha irritáció lép fel, függessze fel használatát. Abnormális reakció esetén azonnal forduljon orvoshoz.

Hatás

Semlegesíti az oxidációs folyamatokat, csökkenti a szabad gyököket, harcol a bőr fényöregedése ellen. Peeling, dermaroller, lézer beavatkozás után, vagy mindennapi használatra a kezelések eredményességének fokozására.

Ajánljuk még:

Véleményem a termékről

Email címét az esetleges panaszkezelés miatti kapcsolatfelvétel miatt kérjük el, az oldalon nem jelenítjük meg. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk.